Sørlige sentralvarmeproblemer

De siste årene har ekstremvær forekommet hyppig, og den sørlige regionen har vært utsatt for frostkatastrofer flere ganger.Som et resultat har forbedring av oppvarmingsforholdene i sør blitt den siste etterspørselen.

Den frysende katastrofen i 2008 er fortsatt friskt i minnet.Temperaturen i de varme sørlige byene faller ofte under null.Oppvarmingsproblemet er overhengende, og varmen i rommet kan varmes!

Problemer med sentralvarme i sør:
1. I den sørlige sentralvarmen er det nødvendig å legge varmerør, den rustfrie korrugerte slangen er nødvendig .Dersom det er vanskelig å legge høyhus, vil kostnaden bli svært høy, og kostnaden bæres av brukerne.Brukerne vil absolutt ikke være enige.

73fc5623

2. De fleste sørhusene har ikke som funksjon å holde varmen og varmeisolerer, og lufttettheten til dører og vinduer er ikke like god som i nord.Samtidig er det ikke mange dagene på å nå oppvarmingsforholdene på sørlandsvinteren, så energiforbruket til sentralvarme vil være stort, og kostnaden vil naturligvis Det er mye høyere enn oppvarming i nord.

Det antas at sentralvarme kun kan brukes i nye byggeområder.Brukere som ikke har sentraliserte oppvarmingsforhold er bedre i stand til å velge husholdningsoppvarmingsutstyr, og Sørlandet vil være det største etterspørselsmarkedet for gasspeiser.Det uavhengige husholdningsvarmesystemet som integrerer oppvarming og varmtvann i gasskjelen blir gradvis akseptert av flere forbrukere, og graden av frihet og komfort for oppvarming forbedres.


Innleggstid: 11. mai 2022